Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

Servis sustava tehničke zaštite - brzo i profesionalno

Sustav tehničke zaštite moćan je alat za zaštitu vašeg doma ili poslovnog objekta. Kao i kod svakog drugog sustava, nužno je redovito održavanje i pravovremeni servis kako bi osigurali optimalne performanse.

Tijekom redovnog servisa sustava, stručni tehničar će pregledati sve komponente sustava, uključujući kamere, snimače, kabele i mrežnu infrastrukturu. Temeljem pregleda komponenti sustava planiraju se potencijalne intervecije za otklanjanje kvarova i problema.

U slučaju kvara, tehničar će popraviti komponente. Ako se radi o opsežnijem kvaru ili oštećenju, provest će se testiranje komponenti kako bi se ustvrdila potreba za novim ili zamjenskim uređajem.

Vrsta i učestalost servisiranja sustava tehničke zaštite ovisi o više čimbenika:
• veličini i složenosti sustava
• okolini u kojoj se sustav nalazi
• frekvenciji korištenja sustava

Servis sustava bit će potrebno češće provoditi u velikim, složenim sustavima, sustavima izloženim oštrim vremenskim uvjetima te sustavima koji se intenzivno koriste. U drugim situacijama, uobičajeno je da se servis sustava video nadzora ili protuprovale vrši jednom godišnje. 

Naši tehničari osigurat će da vaš sustav radi na najvišoj razini, pružajući vam mir uma i pouzdanu zaštitu. Odaberite profesionalni servis sustava i stručnost koju jamči više od 15 godina iskustva na području sustava tehničke zaštite. Kontaktirajte nas na 01/3777377 i dogovorite svoj termin što prije.


VSC Pro+ Internet Shop   Web Shop Izrada