Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

ODABIR MEMORIJSKE KARTICE ZA VAŠU IP KAMERU

Sigurnosne kamere. Oni su statične, rotirajuće; visiće sa stropa, skrivene, vidljive; u zatvorenom, na otvorenom. Bez obzira jesu li u vašem domu ili poslovnom prostoru, sigurnosne kamere dio su svijeta u kojem živimo. Bez obzira gdje i kako se koriste, vide i bilježe stvari koje ne bismo radije vidjeli, ali smo ipak zahvalni.

Unutar ovih sigurnosnih kamera, memorijska kartica je vitalni dio tehnologije koji nam omogućuje da vidimo što je kamera vidjela i snimila. Na kraju krajeva, snimamo video koji bi se u nekom trenutku mogao pokazati potrebnim i korisnim. Stoga je važno osigurati da slike budu čiste i jasne.

Sigurnosna kamera s microSD karticom.
Dakle, kako se uvjeriti da kupujemo memorijsku karticu koja odgovara našim potrebama i daje kvalitetne slike? Radimo domaću zadaću i provjeravamo nekoliko ključnih značajki kao što su kapacitet, brzina i izdržljivost kartica koje nas zanimaju. Nakon toga biramo marku kojoj vjerujemo.

Kapacitet

Kako će se kamera koristiti? Hoće li snimati kontinuirano ili tek nakon detekcije pokreta? Za kontinuirano korištenje potrebna je kartica velikog kapaciteta/izdržljivosti; u pokretu, ne toliko.

Zatim razmotrite rezoluciju kamere. Videozapisi visoke razlučivosti (1080p ili 4k) zahtijevaju više prostora za pohranu.

Dovoljno je reći; kako god se kartica koristi, praktični izbori se kreću od 32GB do 512GB.

Brzina

Dok se brzina memorijske kartice temelji na njezinoj brzini čitanja/pisanja, kod sigurnosnih kamera zapravo vam je stalo samo do brzine pisanja, što je brzina kojom kartica zapisuje (snima) podatke u svoju memoriju. Presla brzina mogla bi uzrokovati preskakanje videozapisa ili usporavanje, što poništava razlog zašto imate kameru.

Većina sigurnosnih kamera dizajnirana je za microSD kartice. Iz tog razloga ćemo razgovor o brzini kartice ograničiti isključivo na njih. Najnovije microSD kartice nude veću pohranu, omogućujući dulje snimanje videa (savršeno za sigurnosne kamere kontinuirane upotrebe). Kada snimate Full HD ili 4K UHD, ne želite brinuti o malim brzinama i ispuštenim kadrovima. Potražite kartice s minimalnom brzinom pisanja od 70 MB/s koje podržavaju UHS-I klasu brzine video zapisa (V30).


VSC Pro+ Web Trgovina   Online prodaja